• 5-sumbu puseur machining nangtung

    5-sumbu puseur machining nangtung

    Mesin ieu cocog pikeun mesin ngolah jeung widang manufaktur kapang puseur machining nangtung, ti machining kasar jeung finish machining jeung syarat processing panawaran, bisa rengse panggilingan, pangeboran, ngetok, boring, jeung rupa-rupa prosés.
  • Ganda kolom tipe gantry puseur machining CNC

    Ganda kolom tipe gantry puseur machining CNC

    Mesin ieu cocog pikeun mesin ngolah jeung widang manufaktur kapang puseur machining nangtung, ti machining kasar jeung finish machining jeung syarat processing panawaran, bisa rengse panggilingan, pangeboran, ngetok, boring, jeung rupa-rupa prosés.
  • Otomatis ranjang datar cnc mesin lathe

    Otomatis ranjang datar cnc mesin lathe

    1.Spindle adopts precision tinggi arah rolling, precision tinggi aspék plat usaha Rotary pikeun ngadopsi precision tinggi transmisi bola screw, kinerja dinamis alus, positioning precision.2.The alat mesin pituduh kalawan maké-tahan beusi matak na sanggeus quenching audio, karasa HRC45 luhur, bisa mastikeun stabilitas jangka panjang akurasi processing.
  • CNC péngkolan Center Metal CNC Mesin Lathe

    CNC péngkolan Center Metal CNC Mesin Lathe

    produk nu X, Y, Z, C sumbu kontrol servo semi-tutup-loop condong ranjang mesin panggilingan ranjang, struktur kompak jeung dimensi kompak, spindle (sumbu C) pikeun servo motor drive.Modél utilitas tiasa ngolah rupa-rupa prosés sapertos péngkolan, faceting sareng péngkolan benang tina rupa-rupa shafts bahan, disk sareng anu sanésna, rupa-rupa panggilingan permukaan dina arah radial sareng axial, pangeboran sareng anu sanés, sareng cocog pikeun ngolah bagian-bagian alit. .
  • WOJIE universal mesin grinding cylindrical

    WOJIE universal mesin grinding cylindrical

    Teu karasa tinggi anyar universal mesin coét éksternal absorbs kaunggulan tina téhnologi canggih di imah na numpak.Ieu cocog pikeun grinding internal, éksternal cylindrical jeung potongan karya kerucut.Pintonan sareng harga séri ieu langkung unggul dibandingkeun sareng produk anu sami di bumi
  • WOJIE Mesin pangeboran radial otomatis

    WOJIE Mesin pangeboran radial otomatis

    mesin pangeboran radial Jeung mesin kaamanan feed aman tur dipercaya, sadaya bagian gampang operasi sarta robah.
  • WOJIE mesin boring silinder horizontal

    WOJIE mesin boring silinder horizontal

    1. mesin Ieu cocog pikeun machining bagian sapotong tunggal atawa produksi bets leutik di warung mesin.2. Pangeboran, boring na hinge liang bisa dilumangsungkeun dina alat mesin.
  • WOJIE Metal Horizontal Universal Tour Lathe

    WOJIE Metal Horizontal Universal Tour Lathe

    Mesin lathe manual (gap bed lathe mesin), salaku mesin lathe horizontal serbaguna, loba dipaké dina ngolah angkatan rupa-rupa aci jeung bagian disk, kawas ngarobah beungeut cylindrical jero jeung luar, beungeut kerucut na surfaces puteran sejen, ngarobah rupa-rupa. métrik, kaisar, modulus jeung pitch thread, pangeboran sarta narik alur minyak, jsb Salah sahiji parabot mesin industri pangpentingna.
Tentang Kami

Nami Perusahaan:Zaozhuang Wojie CNC mesin Co., Ltd.

Jenis Usaha:Produsén

Produk utama:Mesin Lathe, Pusat Mesin, Mesin Band Saw, Mesin Penggilingan, Mesin Hobbing Gear, Mesin Bor

Persentase ékspor:41% - 50%

Taun Didirikeun:1986

  • IMG_1532
  • IMG_1174
  • 1
  • DSC_3532

Ngartos industri panganyarna
inpormasi