WOJIE boring mesin TX68 horizontal silinder boring mesin garis harga mesin boring

Katerangan pondok:

1. mesin Ieu cocog pikeun machining bagian sapotong tunggal atawa produksi bets leutik di warung mesin.
2. Pangeboran, boring na hinge liang bisa dilumangsungkeun dina alat mesin.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

T611 (1)

Fitur utama produk sareng kagunaan:
1. Penampilan geulis berehan perenah sakabéh tata perenah sakabéh.
2. Awak mesin, pos tegak jeung blok ngageser sadayana dijieunna tina rectangular pituduh rail, jeung stabilitas anu alus.
3. Guide rail nyandak quenching otomatis, lalawanan maké tinggi.
4. Tampilan sinkron digital, intuitif jeung akurat, bisa ningkatkeun efisiensi gawé.
5. Saatos tailstock nyaeta pilihan

spésifikasi teknis

spésifikasi
Hijian
TX68
Spindle bore
mm
85
Spindle taper
 
Morse 5#
Laju spindle
r / mnt
(9 léngkah) 25-530
Worktable speed feed gancang (Longitudinal)
Mm/mnt
(6 léngkah) 25-850
worktable speed feed gancang (Horizontal)
Mm/mnt
(6 léngkah) 25-850
Laju angkat spindle
Mm/mnt
216
Ukuran meja kerja (L * W)
mm
930x840
perjalanan longitudinal of worktable
mm
1400 (Tanpa Tailstock)
perjalanan horisontal tina worktable
mm
750
perjalanan kotak Spindle
mm
650
Axial perjalanan spindle
mm
300
Gemblengna dimensi
mm
2700 × 1600 × 2100
Max.beban worktable
T
2.5
NW
kg
5000

Gambar lengkep

T611 (2)

Nangtung Travel boring Spindle

1. Spindle bisa ngarambat vertikal
2. rentang speed Spindle 20-450rpm
3. Spindle Taper: MT6

TX68 (1)
IMG_1470

Otomatis Table Feed jeung Rotary Table

1. Ukuran worktable nyaeta 900x1100mm
2. Worktable`s X / Y perjalanan nyaeta 1400/900mm
3.Swivel Table gelar: ± 45

TX68 (6)

Rectangle Guideway jeung Screw kuat

1.All guideway nu rectangle guideway
2.High persis screw nyadiakeun kakuatan kuat

3

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

17

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk