FANUC controller nangtung CNC mesin panggilingan GMC 1611 motong beurat ganda kolom gantry tipe CNC machining puseur

Katerangan pondok:

Mesin ieu cocog pikeun mesin ngolah jeung widang manufaktur kapang puseur machining nangtung, ti machining kasar jeung finish machining jeung syarat processing panawaran, bisa rengse panggilingan, pangeboran, ngetok, boring, jeung rupa-rupa prosés.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

L1611-(5)

Produk ieu X, Y, Z tilu-sumbu servo kontrol langsung semi-tutup puseur machining nangtung, tilu-sumbu pituduh bal linier, pituduh beban rail, bentang lega, precision tinggi, cocog pikeun beban beurat, struktur kompak jeung ukuran lumrah, spindle nu nyaéta motor servo disetir ku timing belt.Bisa ngawujudkeun clamping rupa-rupa bagian kayaning cakram, papan, housings, cams, sarta molds dina hiji waktu.Ieu bisa dipaké pikeun pangeboran, panggilingan, boring, ngembangna, reaming, ngetok kaku, jsb Produksi produk tumpak sedeng jeung leutik bisa nyugemakeun ngolah bagian kompléks jeung precision tinggi.Aci Rotary kaopat bisa dilengkepan minuhan sarat processing bagian husus ..

mesin panggilingan CNC boga kapasitas bearing kuat, tilu arah pituduh pikeun quenching hardened rail, pituduh rail, bentang lega badag, lumrah, struktur kompak jeung dimensi spindle pikeun motor servo ngaliwatan sabuk drive sinkron.Can jadi panggilingan jeung pangeboran, reaming na reaming na fungsi séjén, bisa dihontal ka kelas plat, kelas plat, cangkang, kapang jeung kompléks séjénna, bagian precision tinggi processing, lumaku pikeun loba variétas, dina rupa-rupa bagian leutik tina pesawat, pesawat condong, slot alur jeung prosés lianna, nyaéta ngolah mékanis jeung manufaktur kapang parabot processing idéal, canadapt ti roughing kana pagawean syarat processing, boga ciri precision tinggi, efisiensi tinggi, loba dipaké dina aerospace, industri militér, kapang, mobil, mesin durukan internal, mesin tékstil, mesin kimiawi. ngolah, minyak, éléktronika jeung industri lianna.

1.vertical 3 sumbu mini fresadora cnc pikeun dijual: téhnologi casting awak geus maju, prosés sepuh, labél casting
2.vertical 3 sumbu mini fresadora cnc pikeun diobral, pituduh rail téh tina precision tinggi na precision tinggi.
3. Dua jenis alat robah sadia, manual, pneumatic.
4.metal cvc mesin panggilingan kalawan precision tinggi na ATC bisa dipaké pikeun lengkah motor atawa motor servo, nyadiakeun konsumén jeung harga alus.
5. logam cvc mesin panggilingan kalawan precision tinggi na ATC Bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer sahiji produk pakait.
Ciri kinerja utama:

1.mini cnc panggilingan puseur mesin ékonomi nyaéta kalawan guideways liner, mastikeun akurasi mesin urang jeung stabilitas.
2.The mesin vmc leutik bisa jadi kalawan Taiwan panangan tipe majalah alat atawa drum tipe majalah alat kalawan kapasitas 10 parabot.Bisa ngarobah parabot gancang.
3.The mesin téh kalawan panganteur RS232, handwheel dipisahkeun, spindle niupan sistem panyabutan chip.
4.The fuselage sareng komponenana utama nyaéta kakuatan tinggi tuang beusi, stabilitas microstructure, mastikeun stabilitas alat mesin pikeun pamakéan jangka panjang.
5.The kolom di handap A tipe struktur tipe sasak, digabungkeun jeung base kotak badag, greatly ngurangan Geter mesin on motong beurat
6.The pre tegangan precision bola screw drive
7.The speed tinggi, precision tinggi, rigidity tinggi spindle Unit
8. Desain separation minyak-cai
9.The intermittent lubrication otomatis
10.Sistim péso scraping otomatis

spésifikasi teknis

spésifikasi Hijian GMC1611 GMC2013
Ukuran méja mm 1800x800 2300x1000
perjalanan sumbu X mm 1600 2000
perjalanan sumbu Y mm 1100 1300
perjalanan sumbu Z mm 600 600
Max.beban worktable kg 2500 3500
T slot (angka-lebar-pitch)   5-18x140 7-18x140
Max.speed spindle rpm 8000 8000
Spindle taper mm BT40 (Pilihan:BT50) BT40 (Pilihan:BT50)
kakuatan motor utama kw 15/18.5 15/18.5
X / Y / Z speed traverse gancang m / mnt 12/12/12 12/12/12
Motong laju eupan mm / mnt 1-10000 1-10000
Tipe rail pituduh   Rel liniér Rel liniér
Jarak ti sumbu spindle ka permukaan kolom mm 406.5 406.5
Jarak antara irung spindle jeung permukaan worktable mm 140-740 140-740
Kaakuratan posisi mm ± 0,005 ± 0,005
Ulang akurasi posisi mm ± 0,004 ± 0,004
Majalah alat   Panangan 24 Panangan 24
Max.diaméterna alat mm φ78 (Padeukeut)/ φ120 (Sabeulah)
Opsional: φ112 (Padeukeut)/ φ200 (Papisah)
φ78 (Padeukeut)/ φ120 (Sabeulah)
Opsional: φ112 (Padeukeut)/ φ200 (Papisah)
Max.beurat alat kg 8 (Pilihan: 18) 8 (Pilihan: 18)
beurat mesin kg 13000 16000
Gemblengna dimensi mm 4500x3000x3600 6000x3200x3600

asesoris baku

1.Sistim CNC: GSK
2.The péso: The Taiwan kawentar awi péso hat.
3.The unclamping silinder: Taiwan Shangpin
4.The kualitas luhur castings: résin keusik casting
5.The spindle: Taiwan kawentar speed spindle tinggi
6. The screw: HIWIN
7. The bearing: Jepang NTN
8.The panyalindungan internal: Total panyalindungan

Asesoris Pilihan

1.KND, Siemens FANUC,Mitsubishi0 abdi MD
2.The CNC ngabagi sirah
3.The Taiwan kawentar brand manipulator péso storehouse
4.NC méja Rotary
5. The chip cleaner
6. Sumbu kaopat

Gambar lengkep

L1611 (4)
vmc850(1)(1)
vmc850(2_)
vmc850(3)

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

17

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami