Pipa Thread Lathe

  • Tugas beurat lathe QK1322 CNC lathe pipe thread lathe

    Tugas beurat lathe QK1322 CNC lathe pipe thread lathe

    Badag spindle bore sarta cuk ganda ngamungkinkeun clamp sarta prosés pipa diaméterna badag;

    ranjang mesin integral adopts beusi kakuatan tinggi mun relize rigidity tinggi na precision;

    Frekuensi ultrasonik quenched pituduh-cara cukup teuas pikeun maké-lalawanan alus;

    Permukaan kontak angkutan sareng pituduh jalan ditempelkeun sareng Turcite B pikeun ngajaga akurasi jangka panjang.

  • Screw-motong lathe Q1327 pipe threading mesin lathe pikeun diobral

    Screw-motong lathe Q1327 pipe threading mesin lathe pikeun diobral

    Q1327 tugas beurat pipe threading mesin lathe utamana dipaké pikeun ngarobah éta threads internal tur éksternal kaasup métrik sarta inci thread, kitu ogé mibanda sagala fungsi umum tina mesin lathe normal kayaning ngolah bore jero jeung tungtung beungeut shafts na disk, ieu mesin dilengkepan alat bar pituduh taper anu ngamungkinkeun séri ieu ngolah benang taper.

    mesin lathe runtuyan ieu loba dipaké dina industri kaasup exploiting minyak bumi, batubara sarta pertambangan mineral, pipa kimiawi na prospecting géologis, éta parabot-efisiensi tinggi dina ngolah jeung repairing pipe pangeboran, rod pangeboran, gandeng thread jeung saterusna.