Pangeboran Jeung panggilingan mesin

  • Pangeboran multifungsi nangtung leutik sareng mesin panggilingan ZX7550

    Pangeboran multifungsi nangtung leutik sareng mesin panggilingan ZX7550

    Produkna gampang dianggo sareng dipercaya.Sadia pikeun sagala jinis cylindrical panggilingan cutter, panggilingan cutter, sudut cutter, panggilingan cutter na nyanghareupan Rupa-rupa pesawat, pesawat condong, alur, jsb .. Lamun pamakéan asesoris mesin panggilingan luyu, bisa diolah gear, Cam, alur arc Jeung lianna. bagian ngawangun husus, kayaning beungeut spiral, konfigurasi tina sirah panggilingan universal, méja buleud, ukuran worktable mesin bisa salajengna dimekarkeun, rentang pamakéan alat mesin badag, nurutkeun pangabutuh pamaké bisa ngonpigurasi pikeun nembongkeun alat.

  • Pangeboran multifungsi profésional sarta mesin panggilingan ZX50C mesin panggilingan leutik

    Pangeboran multifungsi profésional sarta mesin panggilingan ZX50C mesin panggilingan leutik

    ZX50C pangeboran sarta panggilingan mesin boga résistansi abrasion alus, sirah panggilingan teu ukur bisa muterkeun mundur dina pesawat nangtung, tapi ogé muterkeun dina ranjang, nu boga versatility processing alus.Bisa ngolah planes, alur, surfaces spiral, surfaces condong, ngabentuk Mie, jsb.