WOJIE Murah CNC Turning Center on Metal CNC Lathe Machine CK46D-8 Y sumbu CNC Lathe mesin panggilingan Alat Hirup 5 sumbu cnc lathe fanuc

Katerangan pondok:

mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal, bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip. .Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing.Katepatan mesin tiasa ngahontal tingkat 7.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

DSC_6836

SPINDLE HOLE PRESISI LATHE:
produk nu X, Y, Z, C sumbu kontrol servo semi-tutup-loop condong ranjang mesin panggilingan ranjang, struktur kompak jeung dimensi kompak, spindle (sumbu C) pikeun servo motor drive.Modél utilitas tiasa ngolah rupa-rupa prosés sapertos péngkolan, faceting sareng péngkolan benang tina rupa-rupa shafts bahan, disk sareng anu sanésna, rupa-rupa panggilingan permukaan dina arah radial sareng axial, pangeboran sareng anu sanés, sareng cocog pikeun ngolah bagian-bagian alit. .

spésifikasi teknis

spésifikasi
Hijian
CK46D-8
Max.ayun leuwih ranjang
mm
450
Max.Ayun ngaliwatan cross slide
mm
130
Max.Panjang ngolah
mm
450
Panjang slide cross
mm
780
Struktur ranjang bubut
 
30 ° integral lathe condong
Jarak antara slide cross jeung sumbu spindle
mm
80
Irung spindle
 
A2-5
Spindle (sumbu C) rentang speed
R / mnt
50-4500
Spindle bore
mm
56 mm
Kapasitas bar
mm
45 mm
Spindle (C Axis) motor
kw
7.5
sirah panggilingan
 
(gigireun)4 (irung)4
kakuatan sirah panggilingan
kw
2.3
Laju ngagiling sirah
R / mnt
3000
Jarak unggal sirah panggilingan
mm
60
perjalanan sumbu X
mm
500
Z sumbu trave
mm
450
Y sumbu trave
mm
240
Jenis turret
 
8 stasiun turret hidrolik, 4 + 4 sirah panggilingan
X gancang ngaliwat
Mm/mnt
24000
Z gancang ngaliwat
Mm/mnt
24000
Y ngaliwat gancang
Mm/mnt
15000
Akurasi posisi sumbu X/Z
mm
0.006
X / Z sumbu repositioning akurasi
mm
0.003

asesoris baku

1.CNC System 988T.
2.X/Z Axis Servo : GSK Servo motor jeung supir.
3.Spindle (C Axis) motor: GSK 5.5kw servo spindle motor jeung supir.
4.X / Z Axis leadscrew adopts HIWIN atanapi PMI 4010-C3 ballscrew.
5.X/Z Axis guideway linier adopts HIWIN atanapi PMI guideway linier.
6.Spindle: Sleeve tipe spindle adopts NTN atanapi NACHI arah.
7.Chuck: 42mm collet cuk, pilihan adopts Taiwan 6" cuk hidrolik.
8.Hydraulic Silinder: Taiwan.
9.screw bantalan: NTN atanapi NACHI bantalan
10. Turret: alat réngking.

Asesoris Pilihan

Sistim 1-CNC: Siemens, Fanuc controller
2-Tilu rahang Hydraulic cuk
3-Horizontal dalapan stasiun turret
4-Chip conveyor
5-Tipe sirah kakuatan:
4 di tungtung + 4 di sisi
3 di tungtung + 3 di sisi
3 dina tungtung +2 di sisi
4 tungtungna
3 di sisi

Gambar lengkep

CK46D-8 (4)
11
111

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

17

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami