permukaan grinding Mesin

  • Cina logam grinding MY 4080 precision datar mesin permukaan hidrolik coét

    Cina logam grinding MY 4080 precision datar mesin permukaan hidrolik coét

    1. Struktur alat mesin téh lumrah, beurat ranjang alat mesin badag, stabilitas alus teuing, ngagunakeun struktur cross sela, rigidity alus, boga kaunggulan penampilan geulis tur operasi merenah.
    2. Gerakan horizontal meja kerja (sateuacan jeung sanggeus) ku servo motor drive, precision ball screw drive, pikeun mastikeun akurasi, positioning akurat, luyu jeung prosedur tina dahar otomatis, otomatis tur gancang maju tur mundur fungsi.
    3. Ngagawekeun méja nangtung (atawa kitu) gerakan, pamakéan hiji V pituduh datar, sarta kembang sekop precision jieunan, pamakéantransmisi hidrolik, operasi stabil.