WOJIE External-Internal Cylindrical Grinder M1432x2000 universal cylindrical grinding machine price

Katerangan pondok:

Teu karasa tinggi anyar universal mesin coét éksternal absorbs kaunggulan tina téhnologi canggih di imah na numpak.Ieu cocog pikeun grinding internal, éksternal cylindrical jeung potongan karya kerucut.Pintonan sareng harga séri ieu langkung unggul dibandingkeun sareng produk anu sami di bumi.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

详情1

Ciri tina alat mesin:

1. Nalika grinding kerucut, tabél bisa swiveled ka boh sisi jeung persis diposisikan ku ngagunakeun skala.
2. Film minyak antara bearing na spindle ngajaga vibrations ata tingkat minimum, ku kituna achieving hasil beredar jeung akurasi luhur.
3. Persis saimbang sirah spindle sarta padet grinding sirah ngajamin hasil rongkah dina sagala jenis operasi.
4. tulangan kuat sarta panels dirancang solidly tina basa mesin ngajadikeun eta tahan ka fluctuations hawa sarta deformations.
5. Spindle dipasang ti dua sisi jeung pitur arah ngageser adjustable diwangun ku tilu bagéan.
6. Hydrodynamic bearing of spindle, kituna euweuh kontak antara spindle na bearing.
7. feed tabel longitudinal bisa disetel ka mode otomatis -hydraulically disetir atawa mode manual - ku handwheel.
8. pangaluyuan feed Stepless kalawan pilihan aprogrammable tahan waktos dina tungtung unggal gerakan méja.
9. Hidrolik atanapi manual repositioning of grinding stock spindle.
10.Guideways di x- jeung sumbu y anu persis diwangun jeung leungeun-digosok.
11.Panungtun tabel longitudinal sarta pituduh cross of grinding headstock unggal Fitur hiji V-pituduh jeung pituduh datar.

spésifikasi teknis

Modél
MW1420
M1432B
M1450
M1463
Jarak antara puseur
500, 750 mm
1000, 1500, 2000
1500.2000.3000
3000.4000.5000
jangkungna puseur
135 mm
180
270
335
Dia.Taneuh (OD)
5 ~ 200 mm
8~320
25~500
30~630
Dia.Taneuh (ID)
25 ~ 100 mm
30~100
30~200
30~200
Max.Panjang taneuh (OD)
500, 750 mm
1000, 1500, 2000
1500,2000, 3000
3000,4000, 5000
Max.Panjang taneuh (ID)
100 mm
125
320
320
Max.beurat workpiece
100 kg
150
1000
3000
Sudut swiveling
+90 derajat
+90 derajat
+90 derajat
+90 derajat
lancip tengah (MT)
4MT
MT4
MT6
MT6
Laju spindle
50HZ: 25 - 380r/min
50HZ: 25-220r/min
50HZ: 20 - 224r/min
50HZ: 8 - 150r/min
Kabayang Spindle speed
1670 rpm
1670
1330/665
740
Sudut swiveling
+30 derajat
+30 derajat
+30 derajat
+30 derajat
Ukuran kabayang Max.dimensi kabayang
(OD x W x ID)
400 x 50 x 203

mm
400 x 50 x 203

mm
500 x 75 x 305

mm
900 x 75 x 305

mm
Max.Sudut swiveling
Saarah jarum jam
3 darajat
3 darajat
3 darajat
2 darajat
Saarah jarum jam
7 derajat (1000)

6 darajat
7 derajat (1000) 6 derajat (1500)
6 derajat (1500) 5 derajat (2000)
3 gelar (3000)
2 gelar (4000)
Buleud
0,003 mm
0.003
0,005
0,005
Silinder
0,005 mm
0,005
0.008
0.008
Kakasaran
0,2 Ra
0.2
0.32
0.32

Asesoris:

Asesoris standar:

Kabayang ngagiling
Kabayang balancing arbor
Ékstrak roda
Flange kabayang
Lampu gawé
Tangki coolant
Titik puseur

asesoris pilihan:

DRO
Kabayang balancing nangtung
tank coolant kalawan separator magnét
tank coolant kalawan separator magnét sarta filter kertas
Tungtung raray kabayang dresserRadius kabayang dresser
Kantétan ukur online

Gambar lengkep

详情2
细节1
细节2

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

17

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami