Tentang Kami

Zaozhuang Wojie CNC Machinery Co., Ltd. nyaéta perusahaan modern komprehensif profésional, kalayan fungsi pangwangunan, produksi, penjualan, impor sareng ékspor terpadu.Produk utama nyaéta:mesin panggilingan CNC, CNC lathe, puseur machining nangtung, puseur mesin Gantry, mesin pangeboran CNC, mesin coét CNC, pencét rem, grinding cylindrical, mesin grinding, boring tur panggilingan mesin, mesin panggilingan universal, mesin lathe, mesin pangeboran, jsb Urang parusahaan geus lulus sertifikasi ISO9001, sertifikasi CE.Pausahaan museurkeun kana tungtutan palanggan mangtaun-taun, nyayogikeun solusi umum pikeun alat mesin sareng téknologi mesin pikeun maksimalkeun jasa nilai tambah pikeun investasi palanggan.Fokus kana tujuan Layanan Berorientasi sareng Kualitas anu paling utami, seueur produk anu asalna dirancang, diproduksi sacara saksama sareng dipromosikeun.Pausahaan ogé mesin ngarasakeun popularitas lega tur well-dipikawanoh di pasar Éropa sarta Amérika.Dedicated kana kawijakan precision sarta promosi ti stabilitas, grup spares euweuh usaha dina inovasi, perbaikan, manajemén integritas jeung kualitas insured.

Zaozhuang Wojie CNC Mesin Co., Ltd. didirikan dina 1998 sarta kantor pusatna di Kota Zaozhuang, Propinsi Shandong.Ieu nyertakeun wewengkon 30.000 méter pasagi, kalawan ibukota didaptarkeun 60 juta yuan.Pausahaan geus komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran luhur-tungtung parabot mesin CNC.Produk utama nyaéta pusat machining CNC precison tinggi, lathes CNC, mesin panggilingan lathe umum.Produk anu loba dipaké dina otomotif, shipbuilding, éléktronika, manufaktur kapang jeung widang lianna.Taun 2008, perusahaan lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001.Dina 2012, éta janten mesin CNC panggedéna R&D sareng perusahaan produksi di kidul-kulon Shandong.Kualitas produk sareng tingkat jasa aya dina posisi ngarah di industri.Pausahaan meunang judul husus tina "Contract-honoring, Credit-keeping Enterprise" jeung "Advanced Unit for Safety Production".Pausahaan salawasna nyadiakeun kualitas luhur pre-diobral, di-diobral, sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis profésional, sarta ngabogaan sistem layanan palanggan lengkep pikeun mantuan pamaké pikeun ngarengsekeun tugas-kompléks tinggi processing.

Prosés Produksi

prosés produksi2
prosés produksi3
prosés produksi4

Bengkel

bengkel1
bengkel2
bengkel3

Sertipikat

sertifikasi
sertifikasi1
sertifikasi2
sertifikasi3
sertifikasi4