Datar ranjang cnc mesin lathe CK6140 CNC mesin lathe otomatis pikeun diobral

Katerangan pondok:

1.Spindle adopts precision tinggi arah rolling, precision tinggi aspék plat usaha Rotary pikeun ngadopsi precision tinggi transmisi bola screw, kinerja dinamis alus, positioning precision.
2.The alat mesin pituduh kalawan maké-tahan beusi matak na sanggeus quenching audio, karasa HRC45 luhur, bisa mastikeun
stabilitas jangka panjang akurasi processing.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

12

Keunggulan Mesin Lathe CNC:

1.Longitudinal sarta cross feed anu effected ku bal leadscrews disetir ku motor servo.

2.Boh nangtung 4-stasiun atawa horizontal 6 sarta 8-stasiun pos alat ogé pos alat tipe geng bisa selected.The pos ieu lokasina di gears contrite precision kalawan akurasi positioning ulang tinggi.

3-Both cuk na tailstock sadia kalawan hidrolik atawa manual atawa tipe pneumatic.

Sistim spindle 4.The nyaeta luhur di rigidity sarta akurasi.

Beungeut 5.The bedways nyaeta frékuénsi supersonic hardened na precision taneuh kalayan hirup layanan panjang.

 

◆ runtuyan ieu pakakas mesin mangrupakeun produk dewasa utamana diékspor ku WOJIE CNC mesin Co., Ltd Sakabeh mesin boga struktur kompak, penampilan geulis, torsi spindle badag, rigidity tinggi, kinerja stabil sarta dipercaya, sarta ingetan akurasi alus teuing.
◆Dioptimalkeun desain headstock, cocog pikeun ngarobah tina disc jeung aci bagian.Éta tiasa ngolah benang lempeng, busur, métrik sareng inci, sareng multi-threaded.Éta cocog pikeun péngkolan cakram sareng aci kalayan bentuk rumit sareng syarat presisi anu luhur.Bagian Processing.
◆Boh rel pituduh alat mesin jeung rel pituduh sela ngageser ngadopsi rel pituduh teuas tina bahan husus, nu super teuas sarta ngagem-tahan, awét, sarta boga ingetan akurasi machining alus sanggeus quenching frékuénsi luhur.
◆The sistem kontrol numeris adopts GSK980TC3 na servo drive tina sistem Guangshu, sarta adopts domestik kawentar tur kualitas luhur screw bola na-precision tinggi screw bearing.
◆Spindle The adopts-precision tinggi spindle bearing set sarta geus persis dirakit sarta dinamis saimbang pikeun mastikeun yén spindle ngabogaan precision tinggi, noise lemah sareng rigidity kuat.◆ Unggal titik lubrication adopts hiji alat lubrication otomatis kapaksa pikeun tetep-titik na lubrication kuantitatif tina screw kalungguhan jeung pituduh rail.Nalika aya kaayaan anu teu normal atanapi jumlah minyak henteu cekap, sinyal peringatan otomatis dibangkitkeun.
◆Paké domestik 250 cuk manual.
◆The rail pituduh ieu dilengkepan alat scraping pikeun nyegah rail pituduh ti keur corroded ku filings beusi jeung coolant, sarta pikeun mempermudah beberesih tina filings beusi.

spésifikasi teknis

ITEM
spésifikasi
UNIT
CK6140
CK6150
Kapasitas
Max.Swing leuwih ranjang
mm
Φ400
Φ500
Max.swing leuwih cross slide
mm
Φ220
Φ280
Panjang maksimum workpiece
mm
750/1000/1500/2000
750/1000/1500/2000
Spindle
liang Spindle
mm
52mm (82mm)
82 mm
Irung spindle
 
ISO-C6(C8)
ISO-C6(C8)
Ketok spindle
 
MT6
MT6
Laju spindle (Jumlah)
rpm
90-1800 rpm
90-1800 rpm
Eupan
stroke sumbu Z
mm
750/1000/1500/2000
750/1000/1500/2000
stroke sumbu X
mm
330
330
laju gerak gancang (m / mnt)
m / mnt
3/6
3/6
X/Z asupan mnt (mm)
mm
0,001
0,001
Tailstock
Dia.Tina leungeun baju tailstock
mm
75
75
Taper tina leungeun baju tailstock
 
MT5
MT5
Lalampahan leungeun baju tailstock
Mm
140
140
Angkot
Nomer alat
 
4(6)
4(6)
Ukuran awak alat
mm
20*20
25*25
alat péso robah waktos
s
2
2
Akurasi posisi
Ulang akurasi posisi
mm
0.01
0.01
Kakuatan
kakuatan motor utama
KW
5.5/7.5
5.5/7.5
Ukuran mesin (L * W * H)
Gemblengna dismensions pikeun 750mm
Mm
2200*1500*1600
2200*1500*1600
Gemblengna dismensions pikeun 1000mm
Mm
2450*1500*1600
2450*1500*1600
Gemblengna dismensions pikeun 1500mm
Mm
2950*1500*1600
2950*1500*1600
Gemblengna dismensions pikeun 2000mm
Mm
3450*1500*1600
3450*1500*1600
Beurat
Beurat pikeun 750mm
kg
1800
1900
Beurat pikeun 1000mm
Kg
1900
2000
Beurat pikeun 1500mm
Kg
2100
2200
Beurat pikeun 2000mm
kg
2300
2400

asesoris baku

Sistem kontrol GSL980TB3 atanapi GSK980TDC
Pos alat 4 posisi listrik
3-rahang cuk manual
liang Spindle 52mm
tailstock manual
Low-luhur dua hambalan speed spindle

Asesoris Pilihan

Siemens, Fanuc, SYNTEC sareng sistem kontrol anu sanés
3-rahang cuk manual
liang Spindle 80mm
Cetok hidrolik
6/8 turret listrik
tailstock hidrolik
Spindle mandiri
conveyor chip otomatis

Gambar lengkep

9
11

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

17

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami