Warta

  • ZaoZhuang WOJIE CNC VMC Puseur machininng nangtung

    1. Bubuka sarta pamakéan VMC850 puseur machining nangtung VMC850 puseur machining nangtung mangrupa salah sahiji produk runtuyan CNC anyar dirancang pikeun industri anu merlukeun machining-efisiensi tinggi.Tata perenah sadayana kompak sareng wajar, kualitas sareng kinerja stabil sareng dipercaya, sareng ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara tilu sumbu, opat sumbu, jeung lima sumbu puseur machining?

    Naon bédana antara tilu sumbu, opat sumbu, jeung lima sumbu puseur machining?

    Fungsi jeung kaunggulan tina tilu sumbu puseur machining: Beungeut machining paling éféktif puseur machining nangtung (tilu-sumbu) ngan beungeut luhureun workpiece nu, sarta puseur machining horizontal ngan bisa ngalengkepan machining opat sided of. benda kerja dengan hel...
    Maca deui
  • Pangropéa tina coét, anjeun kedah ngalakukeun ieu ogé nalika nganggo coét!

    Nalika perusahaan mésér mesin ngagiling, aranjeunna prihatin pisan kana kinerja sareng harga, tapi nalika mesin ngagiling asup ka pabrik sareng mimiti dianggo, aranjeunna hilap hiji hal anu penting - "pangropéa alat mesin".Nyarioskeun ieu, urang tiasa ngabandingkeun.Nalika mésér ...
    Maca deui
  • Ngolah lathe biasa

    Bubuka lathes biasa nyaéta lathes horizontal nu bisa ngolah rupa-rupa workpieces kayaning shafts, cakram, cingcin, jsb Pangeboran, reaming, ngetok jeung knurling, jsb fungsi struktur Komponén utama lathe biasa nyaéta: headstock, kotak feed, slide. kotak, alat sésana, tailstock, ...
    Maca deui
  • Métode pangropéa puseur machining CNC, pabrik kudu nengetan

    Operasi anu leres sareng pangropéa alat-alat CNC tiasa nyegah ngagem abnormal sareng kagagalan ngadadak alat mesin.Pangropéa ati-ati alat mesin tiasa ngajaga stabilitas jangka panjang akurasi mesin sareng manjangkeun umur jasa alat mesin.Karya ieu kedah dihargaan pisan sareng ...
    Maca deui
  • Métode mesin

    Métode mesin

    Ngahurungkeun Salila péngkolan, workpiece nu rotates pikeun ngabentuk gerak motong utama.Nalika alat ngalir sapanjang sumbu paralel rotasi, surfaces cylindrical jero jeung luar kabentuk.Alatna ngalir sapanjang hiji garis serong intersecting sumbu pikeun ngabentuk permukaan kerucut.Dina lath profil ...
    Maca deui
  • Kaunggulan jeung kalemahan rel teuas tur rel linier di puseur machining

    Sacara umum, lamun puseur machining dipaké pikeun nyieun produk, meuli rel garis.Lamun keur ngolah molds, meuli rel teuas.The precision tina rel garis leuwih luhur ti éta tina rel teuas, tapi rel teuas leuwih awét.Artikel dinten ieu ngajelaskeun kaunggulan sareng kalemahan tina li ...
    Maca deui
  • Dalapan métode processing thread

    Threads utamana dibagi kana threads nyambungkeun jeung threads transmisi.Pikeun nyambungkeun threads, métode processing utama nyaéta: ngetok, threading, péngkolan, rolling na rolling, jsb;pikeun threads transmisi, métode processing utama nyaéta: kasar-finish péngkolan-grinding, whirl mil ...
    Maca deui
  • Ngeunaan prosés ngagiling, 20 patarosan konci sareng jawaban anu paling penting(2)

    Ngeunaan prosés ngagiling, 20 patarosan konci sareng jawaban anu paling penting(2)

    11. Naon anu grinding téhnologi precision ganti baju di-speed tinggi grinding?Jawaban: Ayeuna, téknologi ganti baju kabayang grinding langkung dewasa nyaéta: (1) ELID online téknologi ganti baju electrolytic;(2) EDM grinding téhnologi ganti baju roda;(3) Cangkir ngagiling...
    Maca deui
  • Ngeunaan prosés ngagiling, 20 patarosan konci sareng jawaban anu paling penting(1)

    Ngeunaan prosés ngagiling, 20 patarosan konci sareng jawaban anu paling penting(1)

    1. Naon téh grinding?Coba sebutkeun sababaraha bentuk grinding.Jawaban: Grinding mangrupakeun metoda processing nu ngaluarkeun kaleuwihan lapisan dina beungeut workpiece nu ku aksi motong tina alat abrasive, ku kituna kualitas permukaan workpiece nu meets sarat predetermined....
    Maca deui
  • Naon ciri tina prosés péngkolan CNC?

    Ngaktipkeun mangrupakeun metoda motong workpiece on lathe a ngagunakeun rotasi workpiece relatif ka alat.Ngahurungkeun mangrupikeun metode motong anu paling dasar sareng umum.Paling workpieces kalawan surfaces revolving bisa diolah ku cara ngarobah, kayaning surfaces cylindrical jero jeung luar, i ...
    Maca deui
  • pangaweruh dasar sarta ciri tina mesin panggilingan CNC

    Karakteristik Mesin Penggilingan CNC Mesin panggilingan CNC dikembangkeun dina dasar mesin panggilingan umum.Téknologi ngolah dua dasarna sami, sareng strukturna rada sami, tapi mesin panggilingan CNC mangrupikeun mesin pangolahan otomatis anu dikawasa ku ...
    Maca deui