Hot sale logam drehbank horizontal screw-motong lathe CA6140 tur universal mesin lathe

Katerangan pondok:

Mesin lathe manual (gap bed lathe mesin), salaku mesin lathe horizontal serbaguna, loba dipaké dina ngolah angkatan rupa-rupa aci jeung bagian disk, kawas ngarobah beungeut cylindrical jero jeung luar, beungeut kerucut na surfaces puteran sejen, ngarobah rupa-rupa. métrik, kaisar, modulus jeung pitch thread, pangeboran sarta narik alur minyak, jsb Salah sahiji parabot mesin industri pangpentingna.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

2

1 CA runtuyan lathe horizontal biasa dipaké pikeun ngarobah beungeut cylindrical internal tur éksternal, beungeut kerucut, sarta permukaan puteran sejen, ngarobah rupa métrik sarta inci, modulus jeung thread pitch, sarta diaméter pitch thread jeung narik pangeboran sarta tank minyak jsb ., nyaeta umum pisan kuat lathe horizontal, Lega lumaku processing bets rupa aci jeung bagian disc.
2 Runtuyan lathe ranjang rubak di lathe umum, 400mm rail lebar boga stiffness luhur, beungeut rail ku quenching frékuénsi panengah, maké-tahan awét.
3 Konsentrasi operator mesin gunana, plat slide disadiakeun ku mékanisme pindah gancang.Ngagunakeun operasi cecekelan tunggal, humanisasi.
4 The rigidity struktur alat mesin jeung stiffness transmisi leuwih luhur batan lathe umum, laju utilization kakuatan tinggi, nu cocog pikeun motong kuat.
5 Sateuacan ninggalkeun pabrik alat mesin, alat mesin diuji sacara ketat dumasar kana prosedur pamariksaan, sareng alat mesin diuji pikeun mastikeun yén alat mesin ngagaduhan stabilitas sareng reliabilitas anu saé
.

spésifikasi teknis

Tipe
CA6140
CA6240
CA6150
CA6250
CA6161
CA6261
CA6166
CA6266
Max.ayun luhureun ranjang
400 mm
500 mm
610 mm
660 mm
Max.ayun leuwih gerbong
210 mm
300 mm
370 mm
400 mm
Max.ayun dina sela
630 mm
720 mm
830 mm
880 mm
Max.panjang éféktif dina sela
210 mm
Max.panjang workpiece
750/1000/1500/2000/2200/3000/4000mm
Lebar ranjang
400 mm
Bagian alat péngkolan
25 * 25 mm
Motor spindle utama
7,5kw (10HP)
Spindle
Laju spindle
16--1400rpm (24 léngkah)
Spindle bore
52mm (B: 80mm), (C: 105mm)
Spindle taper
No.6(MT6)(90 1:20)[113:20]
Eupan
NO.tina feed
(64 rupa) (pikeun tiap)
Kisaran benang métrik
(1-192mm) (44 rupa)
Kisaran benang inci
(1-24tpi) (21 rupa)
Kisaran threads modul
0.25-48 (modul 39 rupa)
Kisaran benang pitch diametral
1-96DP (37 rupa)
Tailstock
Max.perjalanan spindle tailstock
150 mm
Diaméter spindle Tailstock
75 mm
Taper tina tailstock liang puseur spindle
1-96DP (37 rupa)
Ukuran bungkusan (L * W * H)
Gemblengna diménsi pikeun 750mm
2440 * 1140 * 1750 mm
Gemblengna dimensi pikeun 1000mm
2700 * 1140 * 1750 mm
Gemblengna dimensi pikeun 1500mm
3200 * 1140 * 1750mm
Gemblengna diménsi pikeun 2000mm
3700 * 1140 * 1750mm
Gemblengna diménsi pikeun 2200mm
4030 * 1140 * 1750mm
Gemblengna diménsi pikeun 3000mm
4800 * 1140 * 1750mm
Gemblengna dimensi pikeun 4000mm
5680 * 1140 * 1750 mm
Beurat (kg)
Gemblengna diménsi pikeun 750mm
2100
2170
2300
2400
Gemblengna dimensi pikeun 1000mm
2200
2260
2380
2580
Gemblengna dimensi pikeun 1500mm
2380
2450
2577
2830
Gemblengna diménsi pikeun 2000mm
2750
2800
3000
3050
Gemblengna diménsi pikeun 2200mm
2800
3000
3150
3400
Gemblengna diménsi pikeun 3000mm
3300
3500
3600
4000
Gemblengna dimensi pikeun 4000mm
3500
3800
3950
4600

Asesoris:

Asesoris standar:


Hirup Center 3-rahang cuk
Paeh Center Toolpost panyalindungan
Ajeg rest Chuck panyalindungan
Tuturkeun sésana Anjog hansip screw
Sistim cooling piring suku
Sistim Lubrication plat raray
Lampu tukang hansip Gawé
Kotak pakakas


Asesoris Pilihan:
Taper kantétan 4 rahang chuck
Digital Readout Gancang Robah Toolpost
Saperti ditémbongkeun di handap

Gambar lengkep

8
9

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

17

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami