Mesin bobbing gear

  • Y54 mesin gear precision tinggi / gear shaper / motong gear logam motong gear

    Y54 mesin gear precision tinggi / gear shaper / motong gear logam motong gear

    1.The mesin téh cocog pikeun bets badag sarta produksi tunggal spur cylindrical na gears hélik, gears cacing na sprocket.
    mesin 2.The dicirikeun ku rigidity alus, kakuatan tinggi, akurasi kerja tinggi, sarta gampang di operasi sarta mertahankeun.
    3. Mesin bisa dioperasikeun teu ukur ku motong maju jeung mundur, tapi ogé kalawan axial atanapi radial feed.

  • YK3150 CNC Gear Hobbing Mesin Leutik CNC Gear Hobbing Mesin

    YK3150 CNC Gear Hobbing Mesin Leutik CNC Gear Hobbing Mesin

    1.The mesin téh cocog pikeun bets badag sarta produksi tunggal spur cylindrical na gears hélik, gears cacing na sprocket.
    mesin 2.The dicirikeun ku rigidity alus, kakuatan tinggi, akurasi kerja tinggi, sarta gampang di operasi sarta mertahankeun.
    3. Mesin bisa dioperasikeun teu ukur ku motong maju jeung mundur, tapi ogé kalawan axial atanapi radial feed.