EDM

  • DK 7735 kualitas luhur EDM CNC mesin motong kawat portabel kalawan CE

    DK 7735 kualitas luhur EDM CNC mesin motong kawat portabel kalawan CE

    Pausahaan urang ngahasilkeun DK77 runtuyan kawat mesin EDM, model anu lengkep, struktur anu lumrah, rigidity téh alus, sarta precision tinggi.mesin High-grade adopts precision rel pituduh linier, sarta kolom tinggi optionally equips adjustment bentang roller ngangkat listrik.Ayun parabot mesin runtuyan taper badag anu dilengkepan kawat agénsi kawat éléktroda, sarta ngahasilkeun semi-hermetic parabot mesin panyalindungan lingkungan.Molybdenum kawat diaméterna rentang ti 0.12-0.18mm, speed processing maksimum leuwih ti 120 mm² / mnt, roughness permukaan pangalusna ≤Ra2.5um (single cut) Ra1.6mm (multicut).