Mesin pangeboran

  • WOJIE Mesin pangeboran feed otomatis Z3050x16B mesin pangeboran radial

    WOJIE Mesin pangeboran feed otomatis Z3050x16B mesin pangeboran radial

    1.With rupa-rupa speed na feed, kalawan manual, kakuatan sarta feed rupa.Feed mesin pisan gampang aktipitas tur disengaged iraha wae.
    2.With mesin kaamanan feed aman tur dipercaya, sadaya bagian gampang operasi sarta robah.
    3.All kadali terpusat dina stock sirah operasi gampang jeung robah.Clamping pikeun rakitan sarta robah speed spindle achiered ku kakuatan hydrandic, cmle nyaeta sensitna owet nelile.
    Bagian 4.Main dijieun ku puseur mesin nu impor formulir KIA kalawan precision tinggi jeung efisiensi, mastikeun reliabiliti sarta kualitas luhur.
    téhnologi 5.Interating pikeun bagian casting téh alus teuing, nganut parabot casting, mastikeun kualitas luhur materia pikeun bagian dasar.
    6.Spindle bagian dijieun ku husus perlakuan panas baja kualitas luhur dilakukeun ku equipments kelas munggaran, wnsuring kakuatan tinggi na durablity.
    gears 7.Main anu machined ku gear grinding, mesin mastikeun precision tinggi na noise low.

  • Z3132 Universal Radial Pangeboran Mesin Porous Pangeboran Mesin

    Z3132 Universal Radial Pangeboran Mesin Porous Pangeboran Mesin

    1. Z3132 mobile universal desain mesin pangeboran radial nyaeta adaptasi jeung sagala sudut pangeboran di bagian badag tur sedeng ukuranana,
    reaming, countersinking, pesawat jeung ngetok, jsb, sarta adaptasi jeung saméméh jeung sanggeus pangeboran sagala jinis pesawat mikro -
    panggilingan.
    2. Alat mesin bisa dipaké dina jumlah leutik jeung produksi sapotong tunggal, éta salah sahiji parabot mesin ilahar dipaké dina
    industri manufaktur mesin, utamana departemén pangropéa mékanis.
    3. Dina pengobatan bagian badag tina kantétan atawa ngangkat bagian processing.
    4. Merlukeun mesin janten fléksibel, nyimpen jam lalaki, cocog pikeun mesin beurat, parabot mesin, mesin durukan internal,
    motor, manufaktur kapal jeung industri militér.

  • Pangeboran multifungsi nangtung leutik sareng mesin panggilingan ZX7550

    Pangeboran multifungsi nangtung leutik sareng mesin panggilingan ZX7550

    Produkna gampang dianggo sareng dipercaya.Sadia pikeun sagala jinis cylindrical panggilingan cutter, panggilingan cutter, sudut cutter, panggilingan cutter na nyanghareupan Rupa-rupa pesawat, pesawat condong, alur, jsb .. Lamun pamakéan asesoris mesin panggilingan luyu, bisa diolah gear, Cam, alur arc Jeung lianna. bagian ngawangun husus, kayaning beungeut spiral, konfigurasi tina sirah panggilingan universal, méja buleud, ukuran worktable mesin bisa salajengna dimekarkeun, rentang pamakéan alat mesin badag, nurutkeun pangabutuh pamaké bisa ngonpigurasi pikeun nembongkeun alat.

  • G1340 Ngaktipkeun panggilingan Mesin Manual Metal Lathe Mesin panggilingan

    G1340 Ngaktipkeun panggilingan Mesin Manual Metal Lathe Mesin panggilingan

    Mibanda alat interlock kaamanan & kaamanan overload
    Dipanjangkeun pangeboran / kotak panggilingan, 360 derajat rotasi dina pesawat nangtung

  • ZX6350ZA Universal pangeboran sarta panggilingan Mesin Sasak dengkul pangeboran na panggilingan Mesin

    ZX6350ZA Universal pangeboran sarta panggilingan Mesin Sasak dengkul pangeboran na panggilingan Mesin

    1.Vertical sarta horizontal panggilingan sirah
    2.X / Y / Z sumbu feed otomatis
    3.vertikal spindle feed manual jeung feed mikro
    4.Guide jalan kalawan sparking quenching

  • Pangeboran multifungsi profésional sarta mesin panggilingan ZX50C mesin panggilingan leutik

    Pangeboran multifungsi profésional sarta mesin panggilingan ZX50C mesin panggilingan leutik

    ZX50C pangeboran sarta panggilingan mesin boga résistansi abrasion alus, sirah panggilingan teu ukur bisa muterkeun mundur dina pesawat nangtung, tapi ogé muterkeun dina ranjang, nu boga versatility processing alus.Bisa ngolah planes, alur, surfaces spiral, surfaces condong, ngabentuk Mie, jsb.