Mesin ngagiling

  • WOJIE External-Internal Cylindrical Grinder M1432x2000 universal cylindrical grinding machine price

    WOJIE External-Internal Cylindrical Grinder M1432x2000 universal cylindrical grinding machine price

    Teu karasa tinggi anyar universal mesin coét éksternal absorbs kaunggulan tina téhnologi canggih di imah na numpak.Ieu cocog pikeun grinding internal, éksternal cylindrical jeung potongan karya kerucut.Pintonan sareng harga séri ieu langkung unggul dibandingkeun sareng produk anu sami di bumi.

  • Cina mirah dipaké cnc mesin grinding cylindrical pikeun diobral

    Cina mirah dipaké cnc mesin grinding cylindrical pikeun diobral

    1. Nalika grinding kerucut, tabél bisa swiveled ka dua sisi jeung persis diposisikan ku ngagunakeun skala.
    2.Film minyak antara bantalan sareng spindle ngajaga geter dina tingkat minimum, ku kituna ngahontal hasil anu luar biasa sareng akurasi luhur.
    3.Kepala spindle anu saimbang sareng sirah ngagiling padet ngajamin hasil anu luar biasa dina sagala jinis operasi.
    4. Tulangan anu kuat sareng panel anu dirarancang padet tina dasar mesin ngajantenkeun tahan kana turun naek suhu sareng deformasi.
    5. Spindle dipasang ti dua sisi sareng gaduh bantalan ngageser anu tiasa disaluyukeun anu diwangun ku tilu bagéan.

  • Cina logam grinding MY 4080 precision datar mesin permukaan hidrolik coét

    Cina logam grinding MY 4080 precision datar mesin permukaan hidrolik coét

    1. Struktur alat mesin téh lumrah, beurat ranjang alat mesin badag, stabilitas alus teuing, ngagunakeun struktur cross sela, rigidity alus, boga kaunggulan penampilan geulis tur operasi merenah.
    2. Gerakan horizontal meja kerja (sateuacan jeung sanggeus) ku servo motor drive, precision ball screw drive, pikeun mastikeun akurasi, positioning akurat, luyu jeung prosedur tina dahar otomatis, otomatis tur gancang maju tur mundur fungsi.
    3. Ngagawekeun méja nangtung (atawa kitu) gerakan, pamakéan hiji V pituduh datar, sarta kembang sekop precision jieunan, pamakéantransmisi hidrolik, operasi stabil.