Mesin Bubut

  • WOJIE Mesin Otomatis Cnc Slant Pesanggrahan Lathe Cnc Lathe kualitas luhur harga low jasa pangalusna Pikeun Sale

    WOJIE Mesin Otomatis Cnc Slant Pesanggrahan Lathe Cnc Lathe kualitas luhur harga low jasa pangalusna Pikeun Sale

    Mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip.Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing precision Machining bisa ngahontal tingkat 7..

  • WOJIE TCK36A TCK46A TCK50A kualitas luhur CNC lathe Slant Bed Lathe High precision logam CNC lathe

    WOJIE TCK36A TCK46A TCK50A kualitas luhur CNC lathe Slant Bed Lathe High precision logam CNC lathe

    Mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip.Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing precision Machining bisa ngahontal tingkat 7..

  • Ngahurungkeun Metal Cutting Lathe Slant Bed Mesin CNC Lathe TCK46A sareng WOJIE Brand cnc lathe slant bed

    Ngahurungkeun Metal Cutting Lathe Slant Bed Mesin CNC Lathe TCK46A sareng WOJIE Brand cnc lathe slant bed

    Mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip.Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing precision Machining bisa ngahontal tingkat 7..

  • Zaozhuang WOJIE Mesin Otomatis Cnc Slant Bed Lathe Cnc Lathe Kualitas luhur harga murah jasa pangsaéna Pikeun Dijual

    Zaozhuang WOJIE Mesin Otomatis Cnc Slant Bed Lathe Cnc Lathe Kualitas luhur harga murah jasa pangsaéna Pikeun Dijual

    Mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip.Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing precision Machining bisa ngahontal tingkat 7..

  • Kualitas luhur TCK36A tck46A TCK50ASlant Pesanggrahan Cnc Lathe Mesin Pabrik Cina Pikeun Dijual

    Kualitas luhur TCK36A tck46A TCK50ASlant Pesanggrahan Cnc Lathe Mesin Pabrik Cina Pikeun Dijual

    Mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip.Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing precision Machining bisa ngahontal tingkat 7..

  • Ranjang Miring Sareng Panungtun Liniér Jalan Cnc Lathe TCK36A TCK46A TCK50A

    Ranjang Miring Sareng Panungtun Liniér Jalan Cnc Lathe TCK36A TCK46A TCK50A

    Mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip.Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing precision Machining bisa ngahontal tingkat 7..

  • TCK36A 3-Axis 30 derajat Slant Pesanggrahan CNC péngkolan puseur lathe HARGA NICE

    TCK36A 3-Axis 30 derajat Slant Pesanggrahan CNC péngkolan puseur lathe HARGA NICE

    Mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip.Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing precision Machining bisa ngahontal tingkat 7..

  • WOJIE TCK36A TCK46A TCK50A kualitas luhur CNC lathe Slant Bed Lathe High precision logam CNC lathe

    WOJIE TCK36A TCK46A TCK50A kualitas luhur CNC lathe Slant Bed Lathe High precision logam CNC lathe

    Mesin ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa aci, bagian disk, péngkolan tiasa sagala jinis screw thread, arc, congcot jeung pesawat tina permukaan internal tur éksternal bisa nyugemakeun logam ferrous sarta non-ferrous sarat speed speed tinggi chip.Cocog jeung mobil, motor, éléktronika, aerospace, industri militer jeung industri lianna pikeun efisiensi tinggi, kuantitas badag sarta precision tinggi bagian processing precision Machining bisa ngahontal tingkat 7..

  • CA6150 CA6250 Harga mirah 3000mm 3-méteran gap-ranjang lathe logam pikeun dijual

    CA6150 CA6250 Harga mirah 3000mm 3-méteran gap-ranjang lathe logam pikeun dijual

    Mesin lathe manual (gap bed lathe mesin), salaku mesin lathe horizontal serbaguna, loba dipaké dina ngolah angkatan rupa-rupa aci jeung bagian disk, kawas ngarobah beungeut cylindrical jero jeung luar, beungeut kerucut na surfaces puteran sejen, ngarobah rupa-rupa. métrik, kaisar, modulus jeung pitch thread, pangeboran sarta narik alur minyak, jsb Salah sahiji parabot mesin industri pangpentingna.

  • Horizontal Mékanis Metal Lathe C6240

    Horizontal Mékanis Metal Lathe C6240

    mesin lathe runtuyan Ieu cocog pikeun péngkolan internal tur éksternal, tapering, sarta rupa puteran sejen, métrik, modul jeung threads inci, kitu ogé pangeboran sarta narik slot minyak.Width ranjang téh lega ti mesin lathe normal, kalawan karasa tinggi on guidewaym , guideway nyaeta ngaliwatan quenching frékuénsi luhur, maké-resisting.

  • Tugas beurat lathe QK1322 CNC lathe pipe thread lathe

    Tugas beurat lathe QK1322 CNC lathe pipe thread lathe

    Badag spindle bore sarta cuk ganda ngamungkinkeun clamp sarta prosés pipa diaméterna badag;

    ranjang mesin integral adopts beusi kakuatan tinggi mun relize rigidity tinggi na precision;

    Frekuensi ultrasonik quenched pituduh-cara cukup teuas pikeun maké-lalawanan alus;

    Permukaan kontak angkutan sareng pituduh jalan ditempelkeun sareng Turcite B pikeun ngajaga akurasi jangka panjang.

  • Heavy Metal Lathe CW6163 Universal Heavy Duty Lathe

    Heavy Metal Lathe CW6163 Universal Heavy Duty Lathe

    mesin lathe runtuyan ieu cocog pikeun péngkolan internal tur éksternal, tappering, sarta rupa puteran séjén, métrik, modul jeung threads inci, kitu ogé pangeboran sarta narik slot minyak.
    mesin ieu bisa machining baja, casting, logam nonferrous jeung sajabana
    Akurasi diménsi workpiece machined bisa ngahontal IT6-IT7, sarta kalawan roughness permukaan alus.
    Mesin sareng pemutus cecekelan, gampang dioperasikeun, aman sareng dipercaya.