Pangropéa tina coét, anjeun kedah ngalakukeun ieu ogé nalika nganggo coét!

Nalika perusahaan mésér mesin ngagiling, aranjeunna prihatin pisan kana kinerja sareng harga, tapi nalika mesin ngagiling asup ka pabrik sareng mimiti dianggo, aranjeunna hilap hiji hal anu penting - "pangropéa alat mesin".Nyarioskeun ieu, urang tiasa ngabandingkeun.Nalika ngagaleuh kendaraan, sadayana prihatin kana kasalametan kahirupan, janten nalika kendaraan dugi ka pangropéa, sadayana bakal ngalaksanakeun pangropéa anu pas.Nanging, nalika coét nyiptakeun kauntungan pikeun perusahaan, éta kurang pangropéa anu diperyogikeun salami siklus pangropéa.Dina hal ieu, coét téh rawan leuwih gagal.Dinten ayeuna, kuring parantos nyortir sababaraha saran pikeun pangropéa coét:

Nalika coét dipasang di pabrik:

1. Kapasitas bantalan lantai pabrik sareng rohangan lantai alat mesin nalika operasi, upami kapasitas bantalan taneuh henteu cekap, éta bakal mangaruhan akurasi rujukan alat mesin;

2. Pilihan minyak tina minyak hidrolik jeung minyak lubricating tina mesin grinding kudu make minyak anyar.Aya najis dina minyak heubeul, nu bisa kalayan gampang meungpeuk smoothness tina pipa minyak, nu mangaruhan laju ngajalankeun sahiji alat mesin, ngabalukarkeun maké tina rail pituduh, sarta ngabalukarkeun alat mesin ngorondang jeung leungit akurasi na.Minyak hidrolik kedah nganggo 32 # atanapi 46 # minyak hidrolik anti ngagem, sareng minyak panduan pelumas kedah nganggo minyak panduan 46 #.Anjeun kedah nengetan modél coét sareng nyiapkeun minyak anu cekap;

3. Konsumsi kakuatan tina ari kakuatan ieu loyog.Lamun kawat teuing ipis, kawat bakal panas, sarta beban bakal beurat teuing, ngabalukarkeun kawat ka pondok-circuit jeung lalampahan, nu bakal mangaruhan produksi listrik pabrik urang;

4. Nalika alat mesin geus unloaded di tempat, éta kudu ensured yén alat unloading boga kapasitas bearing cukup, sarta Barisan ngabogaan cukup spasi pikeun alat mesin pikeun mindahkeun, ku kituna teu ngakibatkeun alat mesin tabrakan jeung kaamanan tanaga. .

 

Nalika coét siap diolah:

1. Saatos mesin grinding dipasang di tempat, pariksa naha mendi tina pipa minyak, kawat jeung pipa cai dikonci.Nalika rupa-rupa bagian transmisi mesin grinding nu Powered on, mangga nganggo mesin test manual pikeun mastikeun yén transmisi unggal bagian dihurungkeun;

2. Mangga nengetan rotasi tina aci utama mesin grinding, kayaning rotasi sabalikna, éta gampang ngabalukarkeun loosening tina flange tina kabayang grinding sarta mangaruhan katepatan tina aci utama;

3. The cocog tina kabayang grinding jeung bahan processing, kabayang grinding téh ngan hiji alat diolah ku alat mesin, sarta roda grinding béda kudu diganti pikeun bahan béda;

4. Kasaimbangan kabayang grinding.Ayeuna loba pamaké teu nyaho kasaimbangan roda grinding kacida alusna.Pamakéan jangka panjang bakal nganyenyerikeun hate karuksakan spindle sarta ngabalukarkeun ngurangan efek grinding.

 

Nalika grinding kalawan coét a:

1. Pariksa naha workpiece ieu adsorbed atanapi clamped pageuh;

2. Observing speed ngajalankeun unggal komponén transmisi jeung feed salila ngolah pikeun nyegah kacilakaan;

3. Nalika workpiece nu dihurungkeun leuwih atawa bergeser sanggeus grinding, perlu pikeun ngabersihan disk magnét jeung beungeut adsorption of workpiece nu, tapi mastikeun dilarang ngagunakeun gun tekanan hawa pikeun ngabersihan eta.The gun tekanan hawa bisa kalayan gampang niup lebu atawa halimun cai kana pituduh rail tina alat mesin, ngabalukarkeun rail pituduh ngagem;

4. Runtuyan ngamimitian nyaéta daya tarik magnét, tekanan minyak, kabayang grinding, on-off klep, pompa cai, sarta runtuyan shutdown nyaeta on-off klep, pompa cai, tekanan minyak, spindle, sarta demagnetization disk.
Pangropéa rutin grinder:

1. Nyortir kaluar workbench coét jeung runtah sabudeureun saméméh kaluar gawé, sarta nitenan sabudeureun coét pikeun nempo lamun aya wae minyak atawa cai leakage;

2. Pariksa kaayaan lubrication tina rel pituduh coét dina titik tetep unggal minggu.Upami ageung teuing atanapi alit teuing, éta tiasa disaluyukeun dumasar kana indikator adjustment kuantitas minyak.Leupaskeun flange kabayang grinding sarta ngalakukeun perlakuan anti karat dina beungeut irung spindle jeung beungeut kerucut jero flange pikeun nyegah waktos ti keur panjang teuing.Panjang, aci utama jeung flange anu rusted;

3. Ngabersihan tank cai cooling tina mesin grinding unggal 15-20 poé, sarta ngaganti minyak lubricating tina rel pituduh alat mesin unggal 3-6 bulan.Nalika ngagentos rel pituduh, punten ngabersihan kolam renang minyak pelumas sareng layar saringan pompa minyak, sareng ganti minyak hidrolik unggal 1 taun.jeung beberesih filter;

4. Mun coét téh dianggurkeun pikeun leuwih ti 2-3 poé, beungeut gawé kudu cleaned tur garing kalayan minyak anti karat pikeun nyegah beungeut tina rusting.


waktos pos: Sep-17-2022