ZaoZhuang WOJIE CNC VMC Puseur machininng nangtung

1. Bubuka sarta pamakéan VMC850 puseur machining nangtung
VMC850 puseur machining nangtung mangrupa salah sahiji produk runtuyan CNC anyar dirancang pikeun industri anu merlukeun machining-efisiensi tinggi.Tata perenah sadayana kompak sareng wajar, kualitas sareng kinerja stabil sareng dipercaya, sareng beungkeut tilu sumbu X, Y, sareng Z tiasa diwujudkeun.Hal ieu loba dipaké dina aerospace, processing mékanis dina industri militér, kapang, mobil, mesin durukan internal, mesin tékstil jeung industri lianna.

vmc850 (3)

2. Struktur jeung kinerja ciri puseur machining VMC850
(1)Bagian dasar tina alat mesin didamel tina tuangan kakuatan tinggi, dasar mesin ultra-lega dirancang, sareng struktur kolom tunggal dilengkepan ku spindle gancang-gancang pikeun nyayogikeun pangrojong struktural pangsaéna sareng anu pangsaéna. motong rigidity pikeun alat mesin.

(2) Aya widening tulang rusuk jeung pelat rojongan sudut dina ranjang, kolom, korsi ngageser, worktable na kotak spindle, sarta unggal beungeut gabungan ieu scraped jeung taneuh ku leungeun pikeun mastikeun rigidity na precision tina struktur sakabéh.

(3)The X, Y, Z tilu arah pituduh rail adopts linier roller pituduh rail pasangan, kalayan rubak 45 sarta jangkungna 38. Hal ieu dijieun ku HIWIN, nu greatly ngaronjatkeun akurasi machining jeung efisiensi karya mesin. pakakas.The feed tilu arah adopts brand kawentar badag-pitch,-precision tinggi bola screw, motor servo tilu sumbu jeung screw kalungguhan aya dina bentuk sambungan langsung, sarta gandeng elastis backlash-gratis diimpor diadopsi, transmisi teu boga backlash, inersia rotational leutik, sarta rigidity transmisi tinggi, nu ensures akurasi positioning tina alat mesin;rojongan screw kalungguhan adopts struktur pre-stretching, nu greatly ngurangan pangaruh deformasi termal dina akurasi alat mesin salila operasi jangka panjang.

(4) The spindle adopts 8000rpm-speed tinggi,-precision tinggi spindle Unit, dilengkepan bantalan NSK diimpor ti Jepang, sarta alat motong péso otomatis.Spindle nu adopts struktur niupan hawa sentral.Sateuacan ngarobah alat, liang taper jero jeung shank alat tina spindle nu cleaned pikeun miceun résidu jeung mastikeun precision tinggi na rigidity tina spindle nu.

(5) The cooling tina alat mesin adopts Stell CBK4 40/4 pompa cooling aliran badag, nu flushes chip kalayan tekanan tinggi jeung nyadiakeun cooling cukup.

(6) Lubrication alat mesin ngadopsi alat lubrication otomatis terpusat tina pompa listrik, nu rutin sarta kuantitatif otomatis tur intermittently lubricate nu screw kalungguhan jeung beungeut pituduh rail, nu stabil sarta dipercaya.

(7)Sekrup pituduh X, Y, Z tilu-sumbu sadayana disegel sareng dijagi pikeun mastikeun kabersihan sekrup sareng rel pituduh, kitu ogé pangiriman sareng akurasi gerak alat mesin.Alat mesin pertahanan éksternal adopts desain struktur pinuh enclosed, nu aman tur dipercaya.

(8)Konfigurasi standar sistem CNC nyaéta sistem kontrol Guangshu 25i kalayan fungsi lengkep, operasi anu gampang, sareng fungsi pangolahan online DNC.

(9)Majalah alat ngadopsi majalah alat topi awi merek anu kasohor.Kapasitas majalah alat nyaeta 16 knives.Waktu parobihan alat pondok, akurat sareng dipercaya.

3. bubuka detil rupa parameter teknis VMC850 puseur machining
Barang
VMC850
Ukuran meja kerja (panjang × lebar) mm
1000 × 500
slot T (mm)
5-18×100
Max loading beurat dina worktable
600 kg
Perjalanan sumbu X (mm)
800
Y-Axis perjalanan (mm)
500
Perjalanan Z-Axis (mm)
500
Jarak antara irung spindle jeung méja
105-605mm
Jarak antara puseur spindle jeung kolom (mm)
550
Spindle taper
BT40-150
Max.speed spindle (rpm)
8000
Daya motor spindle (kw)
7,5 / 11 kw
Laju dahar gancang: X, Y, Z sumbu m / mnt
16/16/16 (24/24//24 jalur liner)
Laju motong gancang m / mnt
10m/min
Akurasi posisi
± 0,005 mm
Ulang akurasi posisional
± 0,003 mm
Tipe pangubah Alat Otomatis
16 parabot tipe sirah alat changer (opsional 24 panangan tipe alat otomatis changer)
Max.panjangna alat
300 mm
Max.Diaméter alat
Φ80 (alat padeukeut)/φ150 (alat padeukeut sanes)
Max.beurat alat
8 kg
waktos ngarobah alat (alat-to-alat)
7 detik
Tekanan hawa
0,6 Mpa
beurat mesin
4200kg
Gemblengna ukuran (mm)
2600*2300*2300

CNC Machining Center utamana ngolah pesawat jeung bagian kotak melengkung.Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngolah bagian-bagian anu hese diolah ku mesin bubut biasa sareng peryogi presisi anu luhur.Éta ogé tiasa ngolah kurva spasial rumit sareng permukaan anu digambar ku modél matematika, sareng tiasa ngalengkepan panggilingan sareng pikaboseneun.Prosés sapertos motong, pangeboran, ngetok sareng motong benang.

Kalawan sistem kontrol numeris, puseur machining nangtung otomatis bisa milih sarta ngarobah parabot nurutkeun prosés béda, pakakas otomatis diatur, otomatis ngarobah speed spindle, laju feed, jeung sajabana, sarta terus bisa ngalengkepan rupa prosés kayaning pangeboran, boring, panggilingan. , reaming, jeung ngetok.Hasilna, waktu clamping workpiece nu greatly ngurangan;Éta gaduh pangaruh ékonomi anu saé dina bagian-bagian kalayan bentuk pamrosésan anu kompleks, syarat precision tinggi, sareng sering ngagantian rupa-rupa.

WOJIE CNC Machining Co., Ltd utamana ngahasilkeun sagala rupa mesin CNC, produk kalawan kualitas dipercaya jeung kinerja stabil ngajual ogé sakuliah nagara, kitu ogé nagara sejen tur wewengkon, lamun museurkeun eta, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


waktos pos: Sep-26-2022