Métode pangropéa puseur machining CNC, pabrik kudu nengetan

Operasi anu leres sareng pangropéa alat-alat CNC tiasa nyegah ngagem abnormal sareng kagagalan ngadadak alat mesin.Pangropéa ati-ati alat mesin tiasa ngajaga stabilitas jangka panjang akurasi mesin sareng manjangkeun umur jasa alat mesin.Karya ieu kudu kacida hargana tur dieksekusi ti tingkat manajemén pabrik!

 jalma jawab pikeun pangropéa

1. Operator bakal nanggungjawaban kanggo pamakéan, pangropéa jeung pangropéa dasar pakakas;

 

2. tanaga pangropéa Equipment kedah nanggungjawaban kanggo pangropéa alat sareng pangropéa anu diperyogikeun;

 

3. Manajemén bengkel tanggung jawab pikeun pangawasan sadaya operator sareng pangropéa alat dina sadayana bengkel.

 

 Syarat dasar pikeun ngagunakeun alat kontrol numerik

1. syarat parabot CNC ulah Uap, lebu jeung gas corrosive teuing tempat;

 

2. Ngahindarkeun sinar panonpoé langsung jeung radiasi termal sejen, alat-alat CNC precision kedah jauh ti Geter pakakas badag, kayaning punch, forging parabot, jsb .;

 

3. Suhu operasi pakakas kudu dikawasa antara 15 derajat jeung 35 derajat.Suhu machining precision kudu dikawasa dina ngeunaan 20 derajat, mastikeun ngadalikeun turun naek hawa;

 

4. Dina raraga nyingkahan pangaruh turun naek catu daya badag (leuwih ti tambah atawa dikurangan 10%) jeung mungkin sinyal gangguan sakedapan, alat-alat CNC umumna ngagunakeun dedicated catu daya garis (kayaning ti kamar distribution tegangan low pikeun mesin CNC misah. alat), nambahkeun alat regulator tegangan, jsb, bisa ngurangan pangaruh kualitas catu daya jeung gangguan listrik.

 

 Ngajaga akurasi machining poean

1. Saatos ngamimitian mesin, éta kedah dipanaskeun sakitar 10 menit sateuacan ngolah;pamakéan jangka panjang mesin kudu diperpanjang waktos preheating;

 

2. Pariksa naha sirkuit oli lemes;

 

3. Nempatkeun tabel sarta sela di tengah mesin saméméh shutdown (mindahkeun stroke tilu-sumbu ka posisi tengah unggal stroke sumbu);

 

4. Tetep mesin garing sarta beresih.

 pangropéa sapopoé

1. Ngabersihan lebu jeung lebu beusi tina alat mesin unggal poe: kaasup panel kontrol alat mesin, liang congcot spindle, alat mobil, sirah alat jeung taper shank, panangan alat toko alat jeung bin alat, turret;XY sumbu lambar logam tameng, selang fléksibel dina alat mesin, alat ranté tank, alur chip, jsb;

 

2. Pariksa jangkungna tingkat minyak lubricating pikeun mastikeun lubrication mesin;

 

3, pariksa naha coolant kotak coolant cukup, teu cukup pikeun nambahkeun dina waktu;

 

4. Pariksa naha tekanan hawa normal;

 

5. Pariksa naha hawa niupan dina liang congcot tina spindle nyaeta normal, ngusap liang congcot di spindle kalawan lawon katun bersih, sarta menyemprot minyak lampu;

 

6. Ngabersihan panangan péso jeung alat dina perpustakaan péso, utamana cakar péso;

 

7. Pariksa sagala lampu sinyal jeung lampu warning abnormal.

 

8. Pariksa naha aya leakage dina pipa Unit tekanan minyak;

 

9. Ngabersihan mesin sanggeus gawé sapopoé;

 

10. Tetep lingkungan sabudeureun mesin beresih.

 

pangropéa mingguan

1. ngabersihan filter hawa tina exchanger panas, cooling pompa, lubricating filter pompa minyak;

 

2. Pariksa naha baud tarik alatna leupas sareng naha gagangna beresih;

 

3. Pariksa naha asal tina mesin tilu-sumbu ieu offset;

 

4. Pariksa naha panangan alat ngarobah aksi atawa rotasi sirah alat tina perpustakaan alat lemes;

 

5. Lamun aya oil cooler, pariksa oli cooler.Upami langkung handap tina garis skala, mangga eusian minyak cooler minyak dina waktosna.

 

6, ngabersihan pangotor jeung cai dina gas dikomprés, pariksa jumlah minyak dina separator halimun minyak, pariksa naha klep solenoid berpungsi normal, pariksa sealing sahiji sistem pneumatic, sabab kualitas sistem jalur hawa langsung mangaruhan. parobahan alat jeung sistem lubrication;

 

7. Nyegah lebu jeung kokotor ti ngasupkeun alat CNC.Umumna bakal aya halimun minyak, lebu bahkan bubuk logam dina hawa bengkel mesin.Sakali aranjeunna digolongkeun dina circuit board atawa alat éléktronik dina sistem CNC, éta gampang ngabalukarkeun résistansi insulasi antara komponén turun, komo ngakibatkeun karuksakan komponén tur circuit boards.

 

pangropéa bulanan

1. Test aci lagu lubrication, beungeut lagu kudu mastikeun lubrication alus;

 

2. Pariksa jeung ngabersihan switch wates jeung blok;

 

3. Pariksa naha minyak dina cangkir minyak tina silinder cutter cukup, sarta nambahan eta dina jangka waktu lamun éta cukup;

 

4. Pariksa naha tanda na nameplates warning dina mesin jelas tur aya.

 

Genep bulan pangropéa

1. Leupaskeun panutup anti chip aci, ngabersihan gabungan tubing aci, screw pituduh bola jeung switch wates tilu sumbu, jeung pariksa naha éta normal.Pariksa naha pangaruh unggal aci teuas rail sikat agul téh alus;

 

2. Pariksa naha servomotor aci jeung sirah beroperasi normal jeung naha aya sora abnormal;

 

3. Ganti minyak tina Unit tekanan minyak jeung minyak reducer toko alat;

 

4. Nguji clearance unggal aci, tur saluyukeun jumlah santunan lamun perlu;

 

5. Ngabersihan lebu dina kotak listrik (mastikeun yén mesin geus ditutup);

 

6, pariksa sagala kontak, sendi, sockets, saklar anu normal;

 

7. Pariksa naha sakabéh kenop nu sénsitip sarta normal;

 

8. Pariksa tur saluyukeun tingkat mékanis;

 

9. Ngabersihan tank cai motong sarta ngaganti cairan motong.

 

pangropéa profésional taunan atawa perbaikan

Catetan: Pangropéa atanapi perbaikan profésional kedah dilakukeun ku insinyur profésional.

 

1. Sistim panyalindungan grounding kudu boga continuity alus pikeun mastikeun kaamanan pribadi;

 

2, circuit breaker, contactor, single-fase atawa tilu-fase arc extinguisher sareng komponenana séjén pikeun ngalaksanakeun inspeksi biasa.Upami kabelna leupas, naha noise ageung teuing, milari alesanana sareng ngaleungitkeun bahaya anu disumputkeun;

 

3. Mastikeun operasi normal tina kipas cooling dina kabinet listrik, disebutkeun eta bisa ngakibatkeun karuksakan bagian vitalitas;

 

4. sekering ditiup jeung switch hawa remen lalampahan.Alesanna kedah dipendakan dina waktosna sareng dikaluarkeun.

 

5, pariksa akurasi nangtung unggal sumbu, saluyukeun akurasi geometri tina alat mesin.Mulangkeun atanapi minuhan sarat alat mesin.Kusabab akurasi géométri mangrupikeun dasar kinerja komprehensif alat mesin.Contona: XZ, YZ perpendicularity teu alus bakal mangaruhan coaxiality jeung simétri workpiece nu, spindle tina perpendicularity mesa teu alus bakal mangaruhan parallelism workpiece jeung saterusna.Ku alatan éta, restorasi akurasi geometri mangrupa fokus pangropéa urang;

 

6. Pariksa maké jeung clearance unggal motor aci jeung rod kalungguhan, jeung pariksa naha bantalan ngarojong dina duanana tungtung unggal aci ruksak.Nalika gandeng atawa bearing ruksak, éta bakal ningkatkeun noise tina operasi mesin, mangaruhan akurasi transmisi alat mesin, ngaruksak kalungguhan screw cooling ring segel, ngakibatkeun leakage of motong cairan, serius mangaruhan kahirupan kalungguhan. screw jeung spindle;

 

7. Pariksa panutup pelindung unggal aci jeung ngaganti eta lamun perlu.Panutup pelindung teu alus mun langsung ngagancangkeun maké rail pituduh, lamun aya deformasi badag, teu ngan baris ngaronjatkeun beban tina alat mesin, tapi ogé ngabalukarkeun karuksakan hébat kana rail pituduh;

 

8, straightening of screw kalungguhan, sabab sababaraha pamaké dina tabrakan alat mesin atawa nyolok celah beusi teu alus ngabalukarkeun deformasi screw kalungguhan, langsung mangaruhan akurasi processing alat mesin.Urang bersantai heula screw kalungguhan, meh aya dina kaayaan alam, lajeng turutan prosedur pangropéa pikeun masang screw kalungguhan, pikeun mastikeun yén screw kalungguhan teu gaya tangensial dina gerakan sajauh mungkin, ku kituna kalungguhan. screw aya dina kaayaan alam di processing;

 

9. Pariksa tur saluyukeun sistem sabuk drive tina spindle tina alat mesin, leres ngaluyukeun tightness tina sabuk V pikeun nyegah alat mesin slipping atawa kaleungitan spin dina ngolah.Upami diperlukeun, ngaganti sabuk V tina spindle, sarta pariksa jumlah minyak dina silinder tina tekanan tinggi sabuk kabayang 1000R / mnt spindle.Lamun perlu, kurangna minyak bakal ngabalukarkeun gagalna konversi kelas low, serius mangaruhan roughness beungeut processing panggilingan, ku kituna motong torsi turun ka handap;

 

10. beberesih sarta adjustment perpustakaan péso.Saluyukeun rotasi perpustakaan alat pikeun sajajar jeung tabél, ngaganti cinyusu clamping lamun perlu, saluyukeun Angle tina sasak arah spindle jeung koefisien rotasi perpustakaan alat, tambahkeun lubricating gajih dina unggal bagian pindah;

 

11. Nyegah overheating tina sistem: perlu mariksa naha kipas cooling dina kabinét CNC jalan normal.Pariksa naha filter saluran hawa diblokir.Lamun lebu dina jaringan filter accumulates teuing jeung teu cleaned up dina waktu, hawa dina kabinet NC bakal teuing tinggi.

 

12. Pangropéa biasa tina input / kaluaran alat tina sistem CNC: pariksa naha jalur sinyal transmisi alat mesin ruksak, naha panganteur na konektor screw kacangan leupas sarta layu atawa gugur, naha kabel jaringan diselapkeun leres, sarta naha router anu cleaned tur dijaga;

 

13. DC motor sikat inspeksi biasa na ngagantian: DC motor sikat maké kaleuleuwihan, mangaruhan kinerja motor, komo ngabalukarkeun karuksakan motor.Ku alatan éta, sikat motor kudu rutin dipariksa sarta diganti, lathes CNC, mesin panggilingan CNC, puseur machining, jeung sajabana, kudu dipariksa sakali sataun;

 

14. inspeksi biasa na ngagantian batré gudang: Sistim CNC umum dina alat memori CMOS RAM disadiakeun kalawan sirkuit pangropéa batré rechargeable guna mastikeun yén sistem teu Powered on salila ingetan eusi memori na.Sacara umum, sanajan éta henteu gagal, éta kudu diganti sakali sataun pikeun mastikeun yén sistem jalan leres.ngagantian batré kudu dilaksanakeun dina kaayaan catu daya tina sistem CNC pikeun nyegah leungitna informasi dina RAM salila ngagantian;

 

15. Ngabersihan komponén listrik dina kabinét kontrol, pariksa jeung tighten kaayaan fastening tina terminal wiring;beberesih, meresihan modul kontrol Sistim CNC, circuit board, kipas, filter hawa, alat cooling, jsb .;Komponén bersih, papan sirkuit, kipas, sareng konektor dina panel operasi.


waktos pos: Aug-27-2022