Mékanis Shaper Mesin BC6066 Metal Planing Shaper Mechanical Shaping Alat Mesin

Katerangan pondok:

1. Shaper workbench tiasa ngeunaan sudut rotational worktable struktur pindah kalawan gurat jeung ngangkat;mun planing pesawat condong, kukituna ngembangna wengkuan pamakéan.
2. Sistim feed of shaper kalawan mékanisme Cam, ngaluyukeun kuantitas feed.Ngarobah jumlah péso, pohara merenah.Shaper dina sistem péso alat kaamanan overload dipasang, nalika alatan penanganan cuek atawa ku pangaruh éksternal sarta motong overload nalika, nyandak péso sorangan slipping, bagian nondestructive nu ngajamin mesin pikeun operasi normal.
3. The ngageser bantal jeung ranjang rel sarta kalawan pasangan speed gear jeung rail utama permukaan ngageser, pompa minyak lubrication geus dimaénkeun pikeun lubrication sirkulasi.
4. Shaper kalawan mékanisme marake parkir, jadi laju transformasi.Nalika ngamimitian alat mesin sareng parkir, catu daya teu tiasa dipotong.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

AI~O`~]%{BG]AQ5VET6NV$7

1. Shaper workbench tiasa ngeunaan sudut rotational worktable struktur pindah kalawan gurat jeung ngangkat;mun planing pesawat condong, kukituna ngembangna wengkuan pamakéan.
2. Sistim feed of shaper kalawan mékanisme Cam, ngaluyukeun kuantitas feed.Ngarobah jumlah péso, pohara merenah.Shaper dina sistem péso alat kaamanan overload dipasang, nalika alatan penanganan cuek atawa ku pangaruh éksternal sarta motong overload nalika, nyandak péso sorangan slipping, bagian nondestructive nu ngajamin mesin pikeun operasi normal.
3. The ngageser bantal jeung ranjang rel sarta kalawan pasangan speed gear jeung rail utama permukaan ngageser, pompa minyak lubrication geus dimaénkeun pikeun lubrication sirkulasi.
4. Shaper kalawan mékanisme marake parkir, jadi laju transformasi.Nalika ngamimitian alat mesin sareng parkir, catu daya teu tiasa dipotong.

spésifikasi teknis

spésifikasi
Hijian
BC6066
Max.ram shaping panjangna
mm
660
Ram frékuénsi gerak per menit
kali / mnt
14-80
Ukuran méja
mm
660X400
Méja perjalanan horizontal
mm
630
Méja perjalanan nangtung
mm
360
Jarak antara tungtung handap ram jeung beungeut méja
mm
385
perjalanan sirah alat
mm
120
Sudut Dengdekkeun sirah Alat
°
± 60
Ukuran shank alat
mm
20X30
Méja T-slot lebar
18
kakuatan motor utama
KW
3
beurat mesin
kg
1800
Gemblengna diménsi (L * W * H)
mm
2000*1300*1650

Gambar lengkep

006
03
04

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

联系方式8151

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami