produsén Cina cnc mesin panggilingan VMC850 puseur machining nangtung pikeun diobral

Katerangan pondok:

Mesin ieu cocog pikeun mesin ngolah jeung widang manufaktur kapang puseur machining nangtung, ti machining kasar jeung finish machining jeung syarat processing panawaran, bisa rengse panggilingan, pangeboran, ngetok, boring, jeung rupa-rupa prosés.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

z

Mesin ieu cocog pikeun mesin ngolah jeung widang manufaktur kapang puseur machining nangtung, ti machining kasar jeung finish machining jeung syarat processing panawaran, bisa rengse panggilingan, pangeboran, ngetok, boring, jeung rupa-rupa prosés.

spésifikasi teknis

Asesoris standar:

Asesoris standar:

spésifikasi
Hijian
VMC850
Ukuran méja
mm
1000x500
perjalanan sumbu X
mm
800
perjalanan sumbu Y
mm
500
perjalanan sumbu Z
mm
500
Max.beban worktable
kg
500
T slot (angka-lebar-pitch)
5-18x100
Max.speed spindle
rpm
8000(Pilihan: 10000)
Spindle taper
mm
BT40
kakuatan motor utama
kw
7.5/11
X / Y / Z speed traverse gancang
m / mnt
24/24/20
(Pilihan: 48/48/36 )
Motong laju eupan
mm / mnt
1-8000
Tipe rail pituduh
Rel liniér
Jarak ti sumbu spindle ka permukaan kolom
mm
525
Jarak antara irung spindle jeung permukaan worktable
mm
130-630
Kaakuratan posisi
mm
± 0,015
Ulang akurasi posisi
mm
± 0,005
Majalah alat
Panangan 24
Max.diaméterna alat
mm
φ78 (Padeukeut)/ φ120 (Sabeulah)
Max.beurat alat
kg
8
beurat mesin
kg
5600
Gemblengna dimensi
mm
2600X2300X2800

 

 

 

Asesoris standar:

majalah alat tipe Armless
Sistim lubrication otomatis
Sistim cooling
Penukar Panas
Sistim pneumatic
Panutup pinuh mesin dipager
Sistim hawa / Air gun

Asesoris Pilihan:

Siemens, GS jsb
Jenis panangan ATC
4 sumbu atanapi 5 sumbu
conveyor chip otomatis
Coolant puseur spindle
speed luhur Spindle
AC

Gambar lengkep

z
c
vmc850 (2)
vmc850 (3)

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

名片13173068151







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami