Cina LDM2625 ganda kolom gantry cnc machining puseur puseur machining nangtung

Katerangan pondok:

mesin ieu dipaké dina panggilingan CNC, boring, pangeboran, ngetok, ngolah baja, tuang baja, beusi tuang jsb.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

L1611 (2)

mesin ieu dipaké dina panggilingan CNC, boring, pangeboran, ngetok, ngolah baja, tuang baja, beusi tuang jsb .. Alat mesin sirah aksésori pikeun ngawujudkeun tina sagala jinis piring, piring, cangkang jeung kapang pikeun bagian kompléks di fixture a dina pangeboran lengkep, panggilingan, boring, reaming, reaming, ngetok rupa-rupa prosés.Ieu bisa dipaké pikeun suku cadang bets leutik, ngolah jeung manufaktur, kompléks, bagian precision tinggi processing leuwih némbongkeun kaunggulan anak, ogé bisa nyusun garis produksi otomatis pikeun produksi masal, pikeun mastikeun bagian kualitas produk jeung produksi efisien.

spésifikasi teknis

 

spésifikasi

Hijian

XK(H)2310

Ukuran méja

mm

2100*2500

Jarak antara dua kolom

mm

2900

Max.beban méja kerja

kg

35000

angka T- slot / rubak / spasi

mm

7-28*300

Méja perjalanan (XYZ)

mm

2500*2400*800

Jarak antara beungeut tungtung spindle jeung permukaan worktable

mm

350-1150

Spindle taper

mm

BT50(φ190)

Laju spindle

r / mnt

6000

kakuatan motor Spindle

KW

18.5/22

Motong laju eupan

mm / mnt

10-7500

XYZ Rapid ngaliwat

m / mnt

12/10/10

Reposisi akurasi

mm

0.01/1000

Bearing

mm / mnt

5000

Laju eupan (XYZ)

40TAC72B

Ukuran (L * W * H)

mm

4500*4600*4000

Beurat alat mesin

T

25

asesoris baku

majalah alat tipe Armless
Sistim lubrication otomatis
Sistim cooling
Penukar Panas
Sistim pneumatic
Panutup pinuh mesin dipager
Sistim hawa / Air gun

Asesoris Pilihan

Siemens, GS jsb
Jenis panangan ATC
4 sumbu atawa 5 sumbu
conveyor chip otomatis
Coolant puseur spindle
speed luhur Spindle
Air gun Air conditioner

Gambar lengkep

vmc850(1)(1)
vmc850(2_)
vmc850(3)

Bubuka parusahaan

14

Bungkusan & Pangiriman

16

FAQ

1. Naon Sarat pamayaran?
A: T / T, 30% pamayaran awal nalika pesenan, 70% pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman; Irrevocable LC dina tetempoan.
Nalika kami nampi pembayaran sateuacanna, urang bakal ngamimitian nyieun production.when mesin geus siap, urang bakal nyandak gambar ka you.after kami meunang pamayaran kasaimbangan Anjeun.kami bakal ngirim mesin ka anjeun.

2: Naon produk utama perusahaan anjeun?
A: Kami khusus dina sagala jinis mesin, sapertos Mesin Lathe CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin Vertikal, Mesin Lathe, Mesin Pangeboran, Mesin Pengeboran Radial, Mesin Sawing, Mesin Shaper, Mesin Hobbing Gear sareng saterasna.

3.When waktu pangiriman?
A: Lamun mesin anjeun bakal mesen téh mesin baku, urang tiasa siap mesin dina 15 poé.lamun sababaraha mesin husus bakal sababaraha deui.Waktos kapal sakitar 30 dinten ka Éropa, Amérika.Upami anjeun ti Australia, atanapi Asia, éta bakal langkung pondok.Anjeun tiasa nempatkeun pesenan nurutkeun waktu pangiriman jeung time.we kapal bakal masihan anjeun jawaban sasuai.

4. Naon istilah dagang anjeun?
A: FOB, CFR, CIF atanapi istilah sanésna sadayana tiasa ditampi.

5. Naon kuantitas urutan minimum anjeun sarta jaminan?
A: MOQ hiji set, sarta jaminan hiji year.but kami bakal nawiskeun jasa hirupna pikeun mesin.

6. Naon bungkusan mesin?
A: Standar mesin bakal dipak dina kasus lapis.

Taros Kami

名片13173068151







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami